<

Om in te loggen vul je hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Nog geen account? Aanmaken
Wachtwoord vergeten? Opvragen

Taalkeuze:  Nederlands    English  

regels

MaffeMania is een online maffiaspel met veel spelers en leden. Om alles op orde te houden en te zorgen dat de ronde(s) eerlijk verloopt hebben wij het volgende reglement opgesteld. Bij het niet naleven van dit reglement kan dit een communicatieban of zelfs een permanente ban opleveren, houd je er dus aan!

1 Algemeen

1.1 Het is verplicht de MijnMaffia-regels en dit reglement na te leven. MaffeMania is gerechtigd u te bestraffen indien de MijnMaffia-regels of dit reglement niet worden nageleefd.

1.2 Het is verboden eigen of andermans gegevens te publiceren zonder doorgronde redenen of toestemming van de webmaster, Afrojack. MaffeMania is gerechtigd de eventuele geplaatste gegevens te verwijderen en de publiceerder te bestraffen.

1.3 Crewleden hebben altijd gelijk, de beslissingen die zij hebben genomen zullen niet terug worden gedraaid. Het is dus ten strengste verboden over acties van de crewleden in discussie te gaan, of deze crewleden aanklagen omwille van deze acties.

1.4 MaffeMania is gerechtigd om wat voor reden dan ook u te bestraffen.

1. MaffeMania is niet aansprakelijk voor enige schade die wordt toegebracht aan spelers, of spelers' accounts.

1.6 De spelinstellingen mogen ten alle tijden door de crewleden aangepast worden, ook mag MaffeMania het spel ten alle tijden resetten zonder dat dit van te voren is aangegeven.

1.7 MaffeMania mag ten alle tijden deze voorwaarden aanpassen.

 

2 Communicatie

2.1 Het is verboden leden uit te schelden, te bedreigen of te stalken. Hier volgt na de eerste overtreding een tijdelijke communicatieban op. Bij het herhaaldelijk overtreden van deze regel volgt een permantente ban of nemen we mogelijk juridische maatregelen.

2.2 MaffeMania geeft ieder lid de optie om gebruik te maken van het berichtensysteem en de chatbox. Het is verboden om via deze middelen van communicatie aanstootgevende, discriminerende of pornografische afbeeldingen te verspreiden.

2.3 Het is verboden MaffeMania te gebruiken als een koop/verkoop website. Wij zijn een professioneel maffiaspel, niet een marktplaats! Het kopen/verkopen van ingame valuta is wel toegestaan, het kopen/verkopen van externe spullen is ten strengste verboden!

2.4 Het is ten strengste verboden links of (spel)namen van websites te plaatsen of te verspreiden op MaffeMania zonder toestemming van 2 crewleden of de eigenaar!

2.5 Het is verboden beeld materiaal of gegevens van jezelf of anderen te plaatsen of verspreiden.

2.6 Doordrammen of zeuren wordt niet op prijs gesteld! Hier zullen dan ook straffen op volgen.

2.7 Wordt je gekild ga dan niet lopen klagen het is een maffiaspel mocht je toch elke keer blijven klagen volgen er maatregelen op.

 

3 Valsspelen en systeemfouten

3.1 MaffeMania is niet aansprakelijk voor enige schade aangebracht door haar website.

3.2 Het is verboden misbruik te maken van systeemfouten op MaffeMania, meld zodra je een fout tegenkomt dit aan een van de crewleden.

3.3 Het gebruik en maken van proxy's of dubbelaccounts is ten strengste verboden, dit valt onder valsspelen wat hard wordt aangepakt.

3.4 Het is verboden geautomatiseerde programma's te gebruiken op MaffeMania. Hierop volgt meteen een permanente ban.

 

4 Forum

4.1 Het is verboden een dubbel topic te starten, hierop volgt een communicatieban.

4.2 Het is verboden d.m.v. een dubbelaccount of proxy een topic te bumpen.

4.3 Het is verboden Mod-acties aan te klagen en MaffeMania in een zwak daglicht te zetten waar dan ook.

4.4 MaffeMania is gerechtigd een topic te sluiten of verwijderen om wat voor reden dan ook.

 

5 Privacy

5.1 MaffeMania zal nooit, maar dan ook echt nooit persoonlijke gegevens bekend maken of verspreiden. Gebeurt dit echter wel? Dan mag de gedupeerde MaffeMania eisen haar spel voor 1 week offline te halen en alle eventuele verspreide gegevens in zover mogelijk te verwijderen

5.2 Het is tevens ten strengste verboden voor spelers om andermans gegevens te verspreiden op wat voor manier dan ook, hier wordt meteen een permanente ban voor gegeven op alle spellen in ons beheer en we zullen juridische maatregelen treffen!

6 Overige

6.1 Crewleden hebben altijd gelijk.

6.2 Het is ten strengste verboden afbeeldingen of scripts van MaffeMania te verkopen, openbaar te maken of te kopieëren en dergelijke zonder toestemming van de eigenaar, Afrojack.

6.3 MaffeMania is een maffiaspel, in de realiteit dien je je aan de wet te houden en is het verboden om wat voor dingen dan ook van MaffeMania in de realiteit uit te voeren, tevens is MaffeMania niet aansprakelijk voor overtredingen/schade door haar website.

6.4 Het is verboden Social Media als SkypeMSNTwitter of Facebook met elkaar uit te wisselen. Hier volgt direct een tijdelijke communicatieban op.

6.5 de eerst maand 2 presidentschappen per persoon voor de eerste maand als er daarna nog staan is het op vrije verkoop

6.6 de enigste crew die meespeelt voor de prijzen is de chatmod deze is ook kilbaar.

 

deze regels kunnen altijd nog aangepast worden door de eigenaar M.V.G maffemania Crew